söndag 30 januari 2022

Terminsstart på meet

Hej, som läget är nu så kommer de två första gångerna på terminen, den 2a och 9e februari att bli via meet - på länk som skickats ut till medlemmarna. Vi ses där för alla som vill kl 19 - ca 20:30 och vi börjar med att påminna om varianterna vi gjorde före jul i temat "parada och barrida i tät omfamning". Förhoppningen är att restriktionerna sedan lättar och att vi ska kunna ses i lokalen i hel eller halv grupp - men det får vi som ni förstår återkomma till. 

Vi jobbar också på att få igång en grundkurs med start den 23 februari och informationen om den finns här på hemsidan på Grundkursfliken. Hjälp till att sprida ryktet om den!

I veckan som kommer räknar jag också med att lägga upp information om kurshelgen som vi planerar den 5-6 mars. Gunilla Rydén kommer tillbaka och vi ser fram emot en fin helg som vi hoppas att ni alla vill vara med på. Anmälan öppnar när infon ligger på hemsidan och min plan är att det sker på onsdag.

Jag passar också på att påminna om att betala årets kurs- och medlemsavgift på 300 kr / person via swish 0729-675907. Det går också att använda bankgiro Handelsbanken 6465 889 613 788 Tango Corrientes/Göran Börjesson och då vill vi att du märker din betalning med ditt namn.

Årsmöte är den 2 mars och motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 31 jan.


Väl mött på meet på onsdag,

Hälsningar Bibbi