tisdag 15 september 2020

 Hej,

Vecka 38 närmar sig och vi börjar med höstens aktiviteter. Så på onsdag den 16 september börjar vi på SV i två grupper och på söndag den 20 september ses vi ute vid småbåtshamnen kl 13:00. Uteträffarna fortsätter alla söndagar kl 13:00 så länge som höstvädret tillåter - förhoppningsvis okt ut. Ute dansar vi i par (eller trojkor) utan partnerbyten i ca 1,5 timme och liksom tidigare ställer vi in om det regnar. Vad gäller inneträningen så har det inte blivit några ändringar på planerna sen informationsmailet vi skickade den 25 augusti till medlemmarna. De två första gångerna kommer Jaana och Lars respektive Elisabeth och Pekka dela med sig av inspiration från workshops som de har varit på i sommar.


Vi påminner om följande:

Viktigt att alla tar ett personligt ansvar och stanna hemma vid symptom. Om du har något av dessa symptom ska du stanna hemma: muskel- och ledvärk, feber, huvudvärk, halsont, andningsbesvär, hosta, diarré. 

Alla måste hjälpas åt att hålla avstånd när vi är i lokalen och vi uppmanar dig att fundera på hur du tar dig dit och hem. Om det skulle hända att du blir sjuk dagen efter en tangoträff så meddela det så vi kan göra alla observanta på risken och symptom - och därmed hjälpas åt att hindra smittspridning.

Regler för träffarna på SV:

  • Vid symtom ska du stanna hemma.

  • Tvätta / Sprita händerna när du kommer och så ofta du behöver.

  • Minimera sociala möten i korridor och kök genom att komma först när din grupp börjar så att du kan gå direkt in, och lämna SV direkt när vi avslutar gruppen.

  • Var noga med att hålla avstånd i lokalen.


Grupp 1: kl 18:15 - 19:30

Grupp 2: kl 19:45 - 21:00


Sköt väl om er, håll er friska och Välkomna till höstens aktiviteter!

Hälsningar Bibbi